Klanten hebben meestal telefonisch contact met uw organisatie. Logisch dat zij de kwaliteit van uw dienstverlening beoordelen op de kwaliteit van dat telefonische contact.

Pellemans.tv meet de kwaliteit van de telefonische bereikbaarheid. Hoe lang duurt het voordat uw medewerkers de telefoon aannemen? Komen uw medewerkers terugbelafspraken na? Hoe lang duurt het voordat de klant bij de juiste persoon terecht gekomen is? Hoe nemen uw medewerkers de telefoon op?

Kortom, Pellemans.tv meet of uw medewerkers klantgericht telefoneren.

De eerste meting is altijd een nulmeting die precies bepaalt in hoeverre uw organisatie bereikbaar is. Tijdens deze meting wordt uw organisatie gedurende een week tijdens kantooruren een groot aantal keer gebeld. Van alle oproepen wordt een nauwkeurig logboek gemaakt. Dit logboek resulteert in een rapport dat uw bereikbaarheid in kaart brengt.

Veel organisaties laten hun bereikbaarheid daarop geregeld meten, zodat voortdurend de vinger aan de pols van de klantgerichtheid gehouden kan worden.

Pellemans.tv assisteert organisaties bij het ontwikkelen van een huisstijl telefonische bereikbaarheid en adviseert over de wijze waarop uw bereikbaarheid verbeterd kan worden.

Kik hier voor een voorbeeld van een huisstijl.